• Top Header cosmetisch
Lipofilling vergoed vanuit basispakket

Lipofilling vergoed vanuit basispakket

Erkenning voor innovatieve reconstructiemethode plastische chirurgie

Utrecht, 30 juni 2017 – Lipofilling voor meerdere plastisch chirurgische behandelingen wordt vanaf heden onder voorwaarden vergoed vanuit het basispakket. Bijvoorbeeld bij vormafwijkingen in het hoofd-/halsgebied en fibrose (verlittekening) door trauma, brandwonden, chirurgische ingrepen of radiotherapie.

lees meer

Collega Pien Schwencke geslaagd voor Europees Examen handchirurgie

Collega Pien Schwencke geslaagd voor Europees Examen handchirurgie

We zijn erg trots op onze collega Pien Schwencke: zij is geslaagd voor het Europees Examen voor handchirurgie (FESSH).

lees meer

Collega Wim Theuvenet geridderd!

Collega Wim Theuvenet geridderd!

Het heeft Zijne Majesteit behaagd onze collega Wim Theuvenet te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, vooral vanwege zijn verdiensten t.b.v de plastisch reconstructieve chirurgie bij lepra. Zeer welverdiend; we zijn trots op hem!

lees meer

Campagne over risico’s cosmetische ingrepen

Campagne over risico’s cosmetische ingrepen

Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport start een campagne om jonge vrouwen bewust te maken van risico’s van cosmetische ingrepen zoals het injecteren van fillers. Hierbij wordt vooral gebruikgemaakt van online media met een filmpje en de slogan: ‘Kijk uit: Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts’.

lees meer

Nieuw in Gelre Apeldoorn: de gelaatspoli

Voor alle vragen over gezichtsverbetering

Wilt u wat verbeteren aan uw gezicht? Maar u weet nog niet wat de beste aanpak is of bij welke specialist u terecht kunt? Kom dan naar de Gelaatspoli op 8 december. De Gelaatspoli is een gratis spreekuur waar cliënten deskundig, persoonlijk en vrijblijvend advies van een team van specialisten krijgen.

lees meer

Bovenooglidcorrectie: kleine ingreep groot verschil

Een bovenooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep die een groot verschil maakt. Doordat de huid minder elastisch wordt, zakken de oogleden iets uit en komen over je ogen te hangen. Je maakt daardoor een vermoeide of sombere indruk. Bij sommige mensen gaat het ook gepaard met hoofdpijn.

lees meer

Vraag over cosmetische ingreep? Ga direct naar ziekenhuis in Apeldoorn

Vraag over cosmetische ingreep? Ga direct naar ziekenhuis in Apeldoorn

APELDOORN – Vanaf nu kan iedereen met een cosmetische vraag terecht bij het cosmetisch spreekuur in Gelre Apeldoorn. Mensen met vragen over gezichtsverfraaiing, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en borstvergroting krijgen hier persoonlijk advies.

 

Wilt u meer lezen? Bekijk het artikel op de website van De Stentor

Artikel op destentor.nl  |  Cosmetisch spreekuur Gelre ziekenhuizen

lees meer

Nieuw! Afspraak cosmetisch spreekuur Gelre Apeldoorn zonder verwijzing huisarts

Nog niet eerder was het mogelijk om zonder verwijzing van de huisarts een afspraak te maken bij de plastisch chirurgen. Cosmetische ingrepen vallen echter onder de ‘niet-verzekerde zorg’ en hiervoor heb je geen verwijzing nodig. “Wij hebben de toegang om die reden klantvriendelijker gemaakt. Zonder tussenkomst van de huisarts kunnen mensen nu wél een afspraak maken,” aldus Karine Oostrom, plastisch chirurg. In goede samenwerking met Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn starten de chirurgen binnenkort met het cosmetisch spreekuur.

lees meer