U kunt bij ons terecht voor alle gangbare, maar ook voor minder vaak voorkomende gelaatsbehandelingen. Omdat de esthetische chirurgie voortdurend in ontwikkeling is, kan het zijn dat de behandeling waarover u gehoord of gelezen hebt, niet in behandelmenu staat. Bel of mail ons dan even.

De ingreep/behandeling wordt uitgevoerd in de operatiekamers van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn of Zutphen. U bent in handen van ervaren chirurgen, anesthesisten, operatie-assistenten en verpleegkundigen. Veel ingrepen gebeuren in de dagopname, maar het komt ook voor dat u na de behandeling een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijft. Dat gebeurt dan op de afdeling  plastische chirurgie, waar 24 uur per dag goed voor u gezorgd wordt.

Bovenooglidcorrectie

Overhangende oogleden, wallen en rimpelvorming rondom de ogen geven vaak een vermoeide en oud uitziende blik. Een ooglidcorrectie kan …

lees meer

Onderooglidcorrectie

Overhangende oogleden, wallen en rimpelvorming rondom de ogen geven vaak een vermoeide en oud uitziende blik. Een ooglidcorrectie kan dan veel verschil maken.

lees meer

Wenkbrauwcorrectie

Soms zit het probleem hoger en biedt een ooglidcorrectie alleen geen uitkomst meer. In dat geval kan de plastisch chirurg u een wenkbrauwcorrectie of voorhoofdslift voorstellen.

lees meer

Botuline toxine en fillers

Behandeling met botuline toxine kan het beste worden uitgevoerd door een plastisch chirurg met ervaring. Wij hebben de kennis in huis om u zo goed mogelijk voor te lichten over …

lees meer