Wij zijn uw specialist voor plastische chirurgie, cosmetische chirurgie en handchirurgie in de Stedendriehoek. Met onze deskundigheid en eerlijkheid bent u in de goede handen. Jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van geavanceerde behandelmethoden én de beste faciliteiten garanderen een optimaal resultaat. En als het beter is om niets te laten doen, dan zeggen we dat ook.

Op deze pagina leest u meer over de achtergrond en expertise van onze chirurgen.

Michiel Beets

Michiel Beets studeerde geneeskunde in Groningen. Zijn vooropleiding algemene chirurgie volgde hij in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Als onderdeel van de opleiding tot plastisch chirurg deed hij onder andere ervaring op in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Daar verdiepte hij zich in de reconstructieve aangezichts­chirurgie. Daarnaast kreeg hij ervaring in de esthetische chirurgie in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en met microchirurgie in het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

Na een stage handchirurgie in het Centre Hospitalier Universitaire in Nice, Frankrijk, voltooide hij zijn opleiding tot plastisch chirurg in 2014. In 2015 behaalde Michiel het diploma van de Europese Vereniging voor handchirurgie (FESSH, Federation of European Societies of Surgery of the Hand). Het diploma staat voor een hoge kwaliteit handchirurgische kennis en kunde volgens Europese standaard.

Michiel is werkzaam in de Stedendriehoek op de locaties Apeldoorn en Deventer.

BIG-nummer: 79064569901

Eveline Bijlard

Dr. Eveline Bijlard rondde in 2009 cum laude haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen af. Ze promoveerde bij het Erasmus Medisch Centrum op onderzoek naar de ziektelast en behandeling van keloïden (littekengezwellen). In het Zaans Medisch Centrum deed ze haar vooropleiding chirurgie en bij het Erasmus MC in Rotterdam werd ze opgeleid tot plastisch chirurg. Hierbij richtte ze zich op reconstructieve en microchirurgie.

Ze is werkzaam in de Stedendriehoek op de locaties Apeldoorn en Zutphen.

BIG-nummer: 69912270001

 

Karine Oostrom

Karine Oostrom voltooide in 1989 (cum laude) haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Zij volgde haar opleiding tot plastisch chirurg in het Zuiderziekenhuis en het Dijkzigt Ziekenhuis te Rotterdam. Na een half jaar in het Academisch Ziekenhuis Groningen te hebben gewerkt, is zij meer dan acht jaar werkzaam geweest in het MST te Enschede. Sinds januari 2005 versterkt ze het team in de Stedendriehoek en wel op de locaties Apeldoorn en Deventer. Van 2009 tot 2014 werkte zij daarnaast in de Velthuiskliniek.

Zij is een allround plastisch chirurg met specifieke interesse in de esthetische chirurgie (zoals voorhoofdlift, ooglidcorrectie, borstvergroting en buikwandplastiek), de oncoplastische chirurgie van het hoofd/hals gebied (huidkanker), dermatografie (medische tatoeage) en de algemene handchirurgie.

Zij heeft vele jaren onder leiding van Prof. Dr. Gunther von Hagens aan het anatomisch instituut van de Universiteit van Heidelberg meegewerkt aan de ontwikkeling van plastinatie, de conserveringstechniek die resulteert in de wereldwijde tentoonstellingen Körperwelten en Bodyworlds. Sinds 2006 is zij naast plastisch chirurg ook (sport) duikerarts. Zij is actief lid van een aantal internationale verenigingen op het gebied van de plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie.

BIG-nummer: 29023124401

 

Pien Schwenke

Pien Schwencke is opgeleid in het Rode Kruis Ziekenhuis te Den Haag (algemene chirurgie) en het VU medisch centrum te Amsterdam voor de plastische, reconstructieve en handchirurgie. Daarna heeft zij enkele jaren in het AZU en het Wilhelmina Ziekenhuis te Utrecht gewerkt voor het opdoen van extra ervaring in de plastische chirurgie bij kinderen en de reconstructieve chirurgie. In 2017 behaalde Pien het diploma van de Europese Vereniging voor handchirurgie (FESSH, Federation of European Societies of Surgery of the Hand). Het diploma staat voor een hoge kwaliteit handchirurgische kennis en kunde volgens Europese standaard.

Sinds 2004 versterkt ze het team in de Stedendriehoek op de locaties Zutphen en Deventer.

BIG-nummer: 49039486801

 

Pauline Verhaegen

Dr. Pauline Verhaegen voltooide in 2007 cum laude haar studie geneeskunde aan het Erasmus MC te Rotterdam. Zij promoveerde in het brandwondencentrum Beverwijk op onderzoek naar de behandeling van brandwondenlittekens.  In het VUmc te Amsterdam werd zij opgeleid tot plastisch chirurg. Tijdens haar opleiding deed zij extra ervaring op in de hand- en polschirurgie in The Hand Clinic en in de Isala klinieken te Zwolle. Tevens is zij Europees gecertificeerd  plastisch chirurg (EBOPRAS). De behandeling van littekens en wondgenezing heeft naast de hand- en polschirurgie haar speciale interesse. Sinds 2017 versterkt zij het team in de Stedendriehoek op de locatie Apeldoorn.

BIG-nummer: 09908998801

Carolien Wever

Carolien Wever studeerde geneeskunde aan de KU Leuven in België. Hierna heeft zij haar opleiding Plastische-, reconstructieve- en handchirurgie gedeeltelijk via diezelfde Universiteit gedaan en gedeeltelijk via de Franstalige Vrije Universiteit Brussel. Tijdens haar opleiding kreeg zij de mogelijkheid om een tijd in Glasgow en Straatsburg te werken. Na haar opleiding werkte zij nog twee jaar als fellow in het Erasmus MC in Rotterdam en in het AVL in Amsterdam. Zo kon zij zich nog verder toeleggen op de reconstructieve (borst) chirurgie en microchirurgie. Sinds 2012 werkt zij in de Stedendriehoek op de locaties Zutphen en Apeldoorn.

BIG-nummer: 19911662001

Edwin Wijburg

Edwin Wijburg studeerde geneeskunde aan de universiteit van Leiden. In afwachting van zijn opleiding maakte hij omzwervingen via de hart-long chirurgie en de algemene chirurgie. In 2006 voltooide hij zijn opleiding tot plastisch chirurg. Tot zijn aandachtsgebieden behoren de handchirurgie, huidtumoren en reconstructieve chirurgie. Hij werkt op locatie Deventer. In 2013 behaalde Edwin het diploma van de Europese Vereniging voor handchirurgie (FESSH, Federation of European Societies of Surgery of the Hand). Het diploma staat voor een hoge kwaliteit handchirurgische kennis en kunde volgens Europese standaard.

BIG-nummer: 99045487301

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandOostrom, C.A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandVerhaegen, P.D.H.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWijburg, E.R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandBeets, M.R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering