• Header cosmetisch

  Cosmetische chirurgie 
  Stedendriehoek

  Plastische Chirurgie Stedendriehoek is een samenwerkingsverband
  van de afdelingen plastische chirurgie van de ziekenhuizen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.


  meer informatie

  behandelingen

Cosmetische chirurgie

Natuurlijk is schoonheid meer dan een goed figuur of een rimpelloze huid. Toch is het logisch dat u zich prettig wilt voelen in uw lichaam. Soms is daarvoor een esthetische ingreep nodig. Bij Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek (CCS) begrijpen we dat dit een grote stap is. Een besluit dat u vaak pas na jarenlang wikken en wegen neemt. Zo’n besluit geven we dan ook graag de serieuze aandacht die het verdient. Wij luisteren naar uw wensen, geven u een realistisch advies en een duidelijk beeld van het resultaat dat u mag verwachten.

Veilig en betrouwbaar

CCS is een privékliniek ontstaan uit de samenwerking tussen plastisch chirurgen werkzaam in de ziekenhuizen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij maken gebruik van de faciliteiten van deze ziekenhuizen. U bent dus in deskundige handen, in een veilige omgeving.

Ooglidcorrectie, borstvergroting of botoxbehandeling?

Natuurlijk kunt u voor deze veelvoorkomende cosmetische ingrepen bij ons terecht. Daarnaast voeren we  graag een hals- of facelift voor u uit of corrigeren uw buikwand. Onze chirurgen zijn uiterst bekwaam en betrouwbaar en ze werken altijd in de veilige omgeving van het ziekenhuis.

Bel voor meer informatie en/of een afspraak

Apeldoorn: (055) 581 13 00 | Deventer: (0570) 53 51 25 | Zutphen (0575) 59 28 32

Kijk ook eens bij het Handen Expertise Centrum Stedendriehoek, gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen aan uw polsen en handen. Voor meer infomatie kunt u de bovenstaande telefoonnummers bellen.

Gelaat

Gelaat

U kunt bij ons terecht voor diverse gelaatsbehandelingen. Aangezien de esthetische chirurgie voortdurend in ontwikkeling is, zullen er ook andere behandelingen en varianten bestaan.

lees meer

Borst

Borst

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen aan de borsten. We voeren de ingreep uit in de operatiekamers van de Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen.

lees meer

Buik

Buik

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen aan de buik. We voeren de ingreep uit in de operatiekamers van de Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen.

lees meer

Lichaam

Lichaam

Er zijn vele mogelijkheden om de contour van het lichaam te verbeteren. Denk hierbij aan liposuctie (ook wel liposculptuur) waarbij op de juiste plaatsen onderhuids vet wordt verwijderd.

lees meer

Prijzen

Prijzen

De prijzen zijn inclusief een eventueel verblijf in het ziekenhuis. Let op: wij besteden veel zorg aan deze website. Toch kan de prijslijst onjuistheden bevatten…

lees meer

Element Plastisch