Schoonheid is natuurlijk meer dan een goed figuur of een rimpelloze huid. Toch is het logisch dat u zich prettig wilt voelen in uw lichaam. Soms is daarvoor een esthetische ingreep nodig. Bij Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek (CCS) begrijpen we dat dit een grote stap is en een besluit dat u misschien pas na jarenlang wikken en wegen neemt. Zo’n besluit verdient serieuze aandacht. Wij luisteren naar uw wensen, geven u een realistisch advies en een duidelijk beeld van het te verwachten resultaat.

Veilig en betrouwbaar

CCS is een privékliniek ontstaan uit de samenwerking tussen plastisch chirurgen werkzaam in de ziekenhuizen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij maken gebruik van de faciliteiten van deze ziekenhuizen. U bent in deskundige handen, in een veilige omgeving.

Ooglidcorrectie, borstvergroting of botoxbehandeling?

U kunt voor deze veelvoorkomende cosmetische ingrepen bij ons terecht, maar ook voor een hals- of facelift of een buikwandcorrectie. Onze chirurgen zijn uiterst bekwaam en betrouwbaar en werken altijd in de veilige omgeving van het ziekenhuis.

Bel voor meer informatie en/of een afspraak

Apeldoorn: (055) 581 13 00 | Deventer: (0570) 53 51 25 | Zutphen (0575) 59 28 32

Ons Handen Expertise Centrum Stedendriehoek is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen aan uw polsen en handen. Voor meer infomatie belt u met een van de bovenstaande telefoonnummers.

Borst

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen aan de borsten. We voeren de ingreep uit in de operatiekamers van de Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen.

lees meer

Gelaat

U kunt bij ons terecht voor diverse gelaatsbehandelingen. Aangezien de esthetische chirurgie voortdurend in ontwikkeling is, zullen er ook andere behandelingen en varianten bestaan.

lees meer

Buik

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen aan de buik. We voeren de ingreep uit in de operatiekamers van de Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen.

lees meer

Lichaam

Er zijn vele mogelijkheden om de contour van het lichaam te verbeteren. Denk hierbij aan liposuctie (ook wel liposculptuur) waarbij op de juiste plaatsen onderhuids vet wordt verwijderd.

lees meer

Prijzen

De prijzen zijn inclusief een eventueel verblijf in het ziekenhuis. Let op: wij besteden veel zorg aan deze website. Toch kan de prijslijst onjuistheden bevatten…

lees meer