Plastisch chirurgen weer fulltime in ziekenhuizen Stedendriehoek

Vanaf 1 juli werken de chirurgen niet langer in de Velthuis Kliniek en de Xpert Clinic. Ze zijn terug op het thuishonk. Voor alle hand- en cosmetische chirurgie kunnen mensen nu weer snel en veilig terecht bij hun eigen ziekenhuis in de Stedendriehoek.

De chirurgen van de maatschap Plastische Chirurgie Stedendriehoek werken in de Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen en in het Deventer Ziekenhuis. Eerder verrichtten zij daarnaast handchirurgie bij de Xpert Clinic en cosmetische chirurgie bij de Velthuis Kliniek. Daar komt nu verandering in, vanaf 1 juli werken de plastisch chirurgen alleen nog in de drie ziekenhuizen.

In de Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen kunnen mensen voor alle cosmetische ingrepen terecht bij Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek (CCS). Ervaren en enthousiaste handchirurgen helpen u graag bij alle hand- en polsproblemen vanuit alle drie locaties van het Handen Expertisecentrum Stedendriehoek (HES).

Veilig en een concurrerende prijs
“We hebben met veel plezier bijgedragen aan de opbouw van de Equipe Zorgbedrijven in Velp. We hebben daar weliswaar veel extra ervaring opgedaan, maar het is nu tijd om weer terug te keren naar onze eigen basis. De wachttijden voor handchirurgie in onze ziekenhuizen liepen namelijk op en patiënten wisten niet meer dat ze voor cosmetische ingrepen ook prima terecht konden bij hun eigen ervaren cosmetisch plastisch chirurgen. Niet alleen in de veiligheid van het ziekenhuis, maar ook nog eens voor een zeer concurrerende prijs!”, aldus Karine Oostrom, plastisch chirurg in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn en in het Deventer Ziekenhuis.

Kortere wachtlijsten
Na 1 juli kunt u dus voor handchirurgie terecht in uw eigen ziekenhuis in de Stedendriehoek. De handchirurgen zijn dan weer op alle locaties op volle sterkte aanwezig. De (deels Europees gecertificeerde) chirurgen werken er hard aan om de wachttijden terug te dringen. Alle cosmetische behandelingen vinden plaats in één van de Gelre ziekenhuizen. Voor een consult met een (mogelijk) cosmetische vraag kunt u overigens in de hele Stedendriehoek terecht.