Nieuw! Afspraak cosmetisch spreekuur Gelre Apeldoorn zonder verwijzing huisarts

Nog niet eerder was het mogelijk om zonder verwijzing van de huisarts een afspraak te maken bij de plastisch chirurgen. Cosmetische ingrepen vallen echter onder de ‘niet-verzekerde zorg’ en hiervoor heb je geen verwijzing nodig. “Wij hebben de toegang om die reden klantvriendelijker gemaakt. Zonder tussenkomst van de huisarts kunnen mensen nu wél een afspraak maken,” aldus Karine Oostrom, plastisch chirurg. In goede samenwerking met Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn starten de chirurgen binnenkort met het cosmetisch spreekuur.

Hoe werkt het?

Als duidelijk is dat uw zorgverzekeraar de ingreep niet vergoedt, dan kunt u via ons secretariaat een afspraak maken voor het cosmetisch spreekuur. Een verwijzing van uw huisarts is dan niet noodzakelijk. U komt direct binnen bij Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek (CCS).

Het cosmetisch spreekuur vindt plaats bij Gelre ziekenhuizen Apeldoorn op de donderdagmiddag. Een eerste consult duurt 20 minuten. Besluit u om tot behandeling over te gaan, dan ondergaat u die eveneens in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Uiteraard op een moment dat het u uitkomt.

Kosten

U betaalt het consult à €50 zelf. Die kunt u direct per pin (of contant) voldoen. Als u dat wilt, maken we een offerte voor de gekozen behandeling.

Berichtgeving huisarts

Wij stellen voor om uw huisarts van dit consult op de hoogte te brengen, zoals wij dat altijd doen. Als u dat niet wilt, zullen wij dat respecteren. We houden uw huisarts wel op de hoogte van de ingrepen en opnames.

Makkelijk, veilig en vertrouwd

Wij hopen dat ons cosmetisch spreekuur het u nog makkelijker maakt om ook bij cosmetische, onverzekerde zorg te kiezen voor uw eigen ziekenhuis. Om in de goede en veilige handen te zijn van onze plastisch chirurgen. U kunt rekenen op meer dan 20 jaar ervaring, veiligheid, deskundigheid en altijd een eerlijk advies!

Het team van plastisch chirurgen van Gelre Ziekenhuizen